Tudung Labuh Online Koleksi Terkini

Tampil kemas dan sopan dengan fesyen tudung labuh yang kemas dan cantik. Didatangkan dalam pelbagai pilihan warna dan rekaan. Berawning Berdagu Dan Bidang 60 . Selesa Dipakai Dan Tahan Lama KLIK SINI Untuk Maklumat Lanjut...


Tawaran Istimewa Untuk Anda Semua

  • Sesuai Untuk Ibu Isteri Dan Anak Anak
  • Insyaallah
  • :)
// //

Tudung Labuh Muslimah Butterfly Denim

Tudung Labuh Muslimah Butterfly Denim

Assalamu'alaikum Wrmbth, Tudung labuh muslimah Butterfly dari kain denim memang selesa.

Semua tahu kebaikan kain denim. Biasanya dikaitakan dengan jeans. 

TUDUNG LABUH BUTTERFLY DENIM INSPIRASIHANA
Tudung Labuh daripada kain Denim. 
Antara sebab ada dari kita selesa dengan kain denim kerana ia diperbuat dari kapas.

Ya, kain kapas memang selesa, menyerap peluh dan sejuk.

Jadi tidak hairan lagi kenapa banyak pakaian lelaki dan wanita menggunakan kain ni.

Wikipedia menerangkan kain denim sebagai

Denim is a sturdy cotton twill textile in which the weft passes under two or more warp threads.

This twill weaving produces the familiar diagonal ribbing of the denim that distinguishes it from cotton duck.

It is a characteristic of most indigo denim that only the warp threads are dyed, whereas the weft threads remain plain white.

As a result of the warp-faced twill weaving, one side of the textile then shows the blue warp threads and the other side shows the white weft threads.

macam mana jaga tudung labuh
Kain Denim senang dijaga


Koleksi Tudung Denim Butterfly Inspirasihana

Cuaca di Malaysia memang panaskan, jadi kita banyak berpeluh.

Atas sebab itu Koleksi tudung inspirasihana banyak yang menggunakan kain denim

DENGAN REKAAN YANG FRESH DAN MENARIK! 

DIHIASI DENGAN MANIK BERKILAUAN DI BAHAGIAN AWNING MENAMBAH SERI KEPADA SI PEMAKAI 


DENIM DIAMOND SYAFEERA XL


Antara ciri ciri tudung denim syafeera ialah
tudung labuh denim syafeera 1

♥ Menggunakan kain Denim yang lembut dan selesa
♥ Mempunyai 7 warna untuk kesesuaian
♥ Sesuai digayakan untuk sebarang majlis rasmi & santai
♥ Umur bukan persoalan. Semua sesuai pakai
♥ Manik di bahagian atas tudung menambahkan seri 

Ok.. Tudung ini ada 3 saiz. Saiz XL.. XXL dan XXL

Cik puan boleh rujuk gambar dibawah.


SAIZ XL
LABUH: 20 INCHI (Jaak ini diukur dari dagu)

Harga: RM70


Pos laju RM 6.00 Semenanjung

Pos Laju RM9.00 Sabah Sarawak 


tudung labuh denim syafeera 2 tudung labuh denim syafeera 3 tudung labuh denim syafeera 4

tudung labuh denim syafeera 5

SMS dan WHATSAPP

MAZNI AZMI 019 2653791 
Ok.. Kemudian saiz XXL atau double XL. 

Perbezaannya ialah tudung ini panjang lebih 2 inci dar saiz XL.

SAIZ XXL


LABUH: 22 INCHI           Harga: RM75


tudung labuh butterfly denim xxl1 tudung labuh butterfly denim xxl2 tudung labuh butterfly denim xxl3 tudung labuh butterfly denim xxl4 tudung labuh butterfly denim xxl5 tudung labuh butterfly denim xxl6 tudung labuh butterfly denim xxl7

Dan SAIZ XXXL


LABUH: 24 INCHI       Harga: RM80

Saiz XXXL sesuai dijadikan tudung telekung.
SMS dan WHATSAPP

MAZNI AZMI 019 2653791 
tudung labuh butterfly denim xxxl1 tudung labuh butterfly denim xxxl2 tudung labuh butterfly denim xxxl3 tudung labuh butterfly denim xxxl4 tudung labuh butterfly denim xxxl5 tudung labuh butterfly denim xxxl6 tudung labuh butterfly denim xxxl7

SMS dan WHATSAPP

MAZNI AZMI 019 2653791 
Jadi jika anda seorang muslimah yang kesuntukan masa, sebagai isteri.. Ibu, pekerja dan usahawan.

Tentu lebih cekap dan bijaksana memakai saiz XXXL. Cantik dan versatil.

Banyak lagi koleksi tudung inspirasihana KLIK SINI

Doa Memakai Pakaian Dan Tudung

Sebelum kita mengakhiri pertemuan kali ini. Nak kongsi sedikit tentana amalan yang sangat elok dilakukan.
Berdoa kepada Allah

Jom sama sama baca doa memakai pakaian di bawah ni. Amalkan semasa mamakai tudung.

doa memakai tudung dan pakaian



Maksudnya:
"Segala puji bagi Allah yang memakaikan aku (pakaian) ini, dan memberi rezeki kepadaku tanpa daya dan kekuatan dariku".
Sama sama kita amalkan doa ni. Senang kalau tampak depan cermin

Segala sesuatu dimulakan dengan niat.. Dan insyaallah niat kita bertudung litup akan diredhai Allah swt

Sekiranya cik puan ada soalan dan berminat menempah tudung labuh muslimah denim ini. SMS dan WHATSAPP

MAZNI AZMI 019 2653791 
Read More
// //

Koleksi Tudung Inspirasihana Butik Kuala Lumpur

Koleksi Tudung Inspirasihana Butik Muslimah Kuala Lumpur

Assalamu'alaikum Wrmbth, mahukan koleksi tudung inspirasihana yang terbaru? 
shawl halfmoon labuh chiffon inspirasihana
Diana Amir tampil sopan dan kekal jelita dengan Shawl halfmoon
Anda berada di tempat yang betul, butik Tudung labuh ini membantu muslimah di Kuala Lumpur dan kawasan sekelilingnya tampil sopan dan cantik.


Peta Lokasi Kuala Lumpur Pelanggan Setia Koleksi Tudung Inspirasihana KLIK SINI

Tempahan terbaru akan di poskan ke seluruh malaysia. 

Pos laju tetap menjadi keutamaan kerana pada kebiasaannya hanya 1 hari sudah sampai ke rumah pelanggan.


Pelbagai Fesyen Tudung Labuh Inspirasihana



Alhamdulillah, permintaan masyarakat Malaysia untuk tudung labuh semakin mendapat tempat.

Ini dibuktikan dengan tempahan yang tidak putus putus setiap kali koleksi fesyen inpirasihana terbaru dikeluarkan

Dibawah ini kami sediakan Koleksi yang ada setakat ini


Koleksi Tudung Dan Shawl Inspirasi Hana

Tudung Shawl Halfmoon Dierra

shawl halfmoon labuh online 6


Tudung shawl labuh ini didatangkan dalam 10 pilihan warna yang menarik.

Warna warna ceria dan selesa di pakai.

Setiap helai shawl halfmoon labuh Dierra (KLIK SINI) ini mempunyai 2 warna utama bagi setiap helai

Sesuai digayakan ke tempat kerja, pejabat dan sebarang aktiviti rasmi dan tak rasmi.

♥ Shawl halfmoon yang labuh
♥ Dari material chiffon yang lembut & selesa
♥ Tampil dengan 10 warna pilihan yang fresh & terkini
♥ Shawl halfmoon plain gabungan 2 warna 
♥ Sesuai digayakan untuk sebarang majlis
♥ Sesuai untuk semua peringkat umur
♥ Boleh digayakan bersama inner soft atau hard awning
SMS atau WHATSAPP MAZNI 019 2653791

Tudung Haji Dan Umrah Soft Awning Raudhah

Beli tudung online raudhah awning 11
Koleksi Tudung Umrah dan Haji Inspirasihana Soft Awning


1. Tidak jarang dan tidak nipis

2. Labuh dan menutup aurat serta terdapat dalam 3 size, xl, xxl dan xxxl 

3. Kain kapas ini memudahkan pengudaraan dan sejuk. 

Sesuai sebab cuaca di tanah haram kan panas.

4. Menyerap peluh dengan baik.


tudung umrah haji mini telekung

Tudung raudhah sesuai digunakan untuk bakal jemaah yang akan berangkat ke tanah suci.

Memang sesuai menjadi tudung umrah dan haji. KLIK SINI
TUDUNG LYCRA CHIFFON BUTTERFLY AISYAH SPECIAL EDITION XL

Tudung Labuh Butterfly ini dinamakan Tudung Lycra Chiffon Butterfly Aisyah Special Edition.

Saiz tudung Labuh XL dengan jarak dari dagu ialah 23 inci dengan lilitan muka 11 inci.
tudung labuh online lycra chiffon14



Harga Jualan Tudung Online : RM79 

Tudung ini diperbuat dengan design butterfly dengan awning.

Dan memudahkan pemakainya menunaikan solat.

Ya tudung ini adalah mini telekung.

Bahan awning menggunakan kain chiffon yang tidak mudah patah. Jahitan yang kemas dan berkualiti tinggi dan selesa untuk dipakai.

Muslimah bertudung sangat mengambil berat isu aurat.

Kain lycra yang tebal dan berkualiti tinggi, tidak jarang dan tidak panas.


Serta diperbuat dengan 2 layer dibahagian layer yang terdiri dari satu lapisan Chiffon printed untuk awning dan satu lapisan kain lycra.

Rekaan ekslusif ini menambahkan lagi keanggunan untuk si pemakai supaya kelihatan lebih Anggun Bersyariat Indah Terpelihara. 

SMS atau WHATSAPP MAZNI 019 2653791


Veil Nikah Halfmoon Chiffon
VEIL NIKAH TUDUNG PENGANTIN  INSPIRASIHANA


♥ Tekstur kainnya yang lembut dan berkualiti tinggi sesuai dipakai untuk hari bahagia.

♥ Dihiasi dengan lace yang cantik untuk menampakkan lagi seri si pemakai 

♥ Tudung pengantin halfmoon ini labuh sepanjang 35 inchi Panjang 75 inchi yang kelihatan ringkas dan sweet

♥ Dengan butiran manik

♥ Esklusif, sopan dan anggun

♥ Sesuai untuk majlis ISTIMEWA anda, nikah atau bertunang

\
Tudung Telekung Lycra Aisyah Humairah
Tudung telekung lycra aisyah humaira


Kain lycra yang digunakan tahan lasak dan selesa dipakai. 

Dan ia juga ringan dan memudahkan angin masuk. Lebih sejuk.

Paling penting ia tidak jarang dan mempunyai flow yang baik. 

Memakai tudung telekung Aisyah Humairah  ini menjadikan pemakainya kelihatan kemas.

Shawl Halfmoon Labuh Chiffon Inspirasihana Atheerah
shawl halfmoon labuh chiffon23
Shawl halfmoon chiffon Atheerah inspirasihana ini menggunakan kain chiffon yang mempunyai tekstur lembut dan berkualiti tinggi.

Dengan kain plain dan rekaan tali yang menarik akan membantu pemakainya mentutup aurat dengan sempurna dan selesa.

Dan didatangkan dalam 11 pilihan warna yang menarik.

Tudung Labuh Denim Diamond Syafeera


tudung labuh denim diamond syafeera
Tudung Denim Syafeera Yang Tahan Lasak
KOLEKSI DENIM BUTTERFLY KINI KEMBALI DENGAN REKAAN YANG FRESH DAN MENARIK! 

Koleksi yang sebelum ini laku keras dan kehabisan stok kembali semula pada bulan ogos 2014.

Ciri paling dominan bagi tudung denim butterfly ialah 

DIHIASI DENGAN MANIK BERKILAUAN DI BAHAGIAN AWNING MENAMBAH SERI KEPADA SI PEMAKAI 

Warna warna yang menarik untuk cik puan disediakan. Sementara stok masih ada

♥ Saiz XXL
♥ Dari material Denim yang lembut dan selesa
♥ Dengan 7 warna pilihan
♥ Sesuai digayakan untuk sebarang majlis rasmi & santai
♥ Sesuai untuk semua peringkat umur
♥ Dihiasi kemasan manik yang cantik & menyerlah

Banyak lagi koleksi tudung labuh yang dikeluarkan oleh Butik Inspirasihana.. 

Insyaallah ada masa kita sambung lagi.

Apa yang penting ialah, bilangan tudung yang dihasilkan terhad. 

Dan selepas stok habis, tudung fesyen lain akan dikeluarkan.

Nampaknya menjadi juga strategi macam ni. Buat tudung ikut selera pasaran.

Takdelah stok tersangkut dalam butik.

Selain tudung, Jubah muslimah juga dihasilkan. Paling terkini jubah untuk menyusukan anak.

Memang kombinasi yang sepadan. Tudung labuh dan jubah nursing muslimah.

Anak dan ibu boleh menyusu dengan selesa tanpa risau tentang isu aurat terdedah.

Tak perlu nak bawa kain tutup bahagian dada tu kan.

Sebelum mengakhiri artikel ini, Kami nak kongsikan Tips penjagaan tudung labuh awning agar tahan lama.

Pakai tudung dengan awning memang mudah kerana pantas di pakai.

Tapi pada masa yang sama, awning memerlukan penjagaan agar tidak patah.

Awning TIDAK boleh dilipat sama sekali semasa menyimpan di dalam almari utk mengelakkan ianya kemek/patah.

Jadi macam mana nak simpan dengan betul ?

1. Bahagian bawah tudung boleh dilipat dan dimasukkan ke dalam awning. 

Pastikan awningnya tidak dilipat untuk mengelakkan awning patah.

Selain nampak kemas, awning tudung tidak akan patah jika disimpan sedemikian

2. Gunakan penyangkut tudung khas.

Boleh susun tudung dengan kemas. Tak perlu penuhkan rak dan almari. Gantung sahaja tudung labuh
Penyangkut tudung seperti gambar dibawah ini akan mengelakkan awning patah. Lagipun menjimatkan ruang

Banyak lagi koleksi tudung labuh yang lawa dan cantik. Antaranya dari Tudung Nur

Memang labuh dan menutup aurat. Boleh request untuk tudung berdagu dan awning. 
tudung france satin murah harga
Selendang pengantin labuh muslimah
jual tudung hanan online terkini
tudung muslimah jauhari moden
kedai tudung ombre labuh muslimah
tudung helwa labuh
KLIK SINI Tudung Labuh Awning .. Berdagu .. Untuk Semua Tujuan dari Tudung Nur


Koleksi tudung yang sama boleh di tempah dalam bentuk bawal 4 segi .. Tudung bulat.. Selendang labuh dan sebagainya.

Apa pun koleksi tudung inspirasihana  dan jenama lain yang dipilih, Semoga niat kita menutup aurat di terima Allah swt.

SMS atau WHATSAPP MAZNI 019 2653791
Read More
Mazni Azmi