Beli set produk shaklee di Hargasetbersalin.blogspot.com sekarang. Vitamin untuk kesihatan lelaki wanita & keluarga pada Harga terbaik 2017.

Tudung Labuh Online Murah Fesyen Terkini Untuk Muslimah Moden

Tudung Labuh Online Murah Fesyen Terkini Untuk Muslimah Moden

Assalamu'alaikum Wrmbth, terima kasih semua kerana mengunjungi blog Tudung Labuh Online untuk Muslimah

## Anda mesti tahu tudung yang selesa, berkualiti & cantik mesti mahal harganya. Betulkan? ##

Tak semestinya.

Buktinya, ada tudung labuh kami bernilai RM30 sangat selesa & pelanggan kerap ulang tempahan untuk warna lain.

Cik puan tak percaya? 

Teruskan membaca & lihat testimoni mereka.
.
Jika cik puan sedang mengandung, dan hampir bersalin. Boleh cuba dapatkan Set bersalin terbaik di pasaran. Vitamin untuk ibu berpantang shaklee akan buatkan badan puan cergas & susu ibu banyak.

KOLEKSI TUDUNG LABUH ONLINE

TERKINI ADA DI SINI !


Perhatian Muslimah Bertudung Labuh :)
==========


  1. Sedang Mencari Tudung Labuh Online? Bentuk 4 Segi? Bulat & Bundar? Instant Shawl Labuh?
  2. Menjimatkan masa dan mudah di pakai?
  3. Tudung yang tidak mudah kedut dan mudah dicuci?
  4. Kain tudung labuh dan tidak jarang?
  5. Kain tudung yang selesa dan pelbagai pilihan warna?

Jika jawapan cik puan "Ya"



Kami menyediakan tudung labuh online plain & Bercorak yang 100% menutup aurat.

Sesuai untuk digayakan bersama busana muslimah seperti jubah abaya dan baju kurung








tudung labuh koshibo daisi
Tudung sarung labuh online bentuk bulat bundar selendang dan oval juga disediakan



Tudung Daisi diperbuat daripada kain koshibo, nama dah macam nama jepun kan. Harga murah dan kami menerima tempahan tudung awning







Kenapa bagus sangat kain Koshibo ni? Mesti ada dari kita rasa yang memakai tudung labuh ini tidak selesa bukan?

SMS WHATSAPP Mazni di 0192653791
Tawaran Istimewa untuk pelanggan bertuah setiap hari
Disinilah pentingnya pemilihan kain untuk pembuatan tudung. 


Bahan yang betul akan membantu wanita muslimah mentup aurat dengan sempurna.


tudung daisi labuh muslimah
Terdapat lebih daripada 35 pilihan warna untuk anda.



Dan pada masa yang sama kelihatan anggun, sopan dan selesa. Kelebihan kain koshibo adalah:

  1. Selesa untuk pemakainya
  2. Tekstur yang lembut
  3. Semestinya Sejuk dan tidak merimaskan
  4. Tidak berbulu apabila dibasuh mesin/handwash 
  5. Bahan yang ideal untuk tudung
  6. Warna kain koshibo tidak luntur dan kelihatan lusuh walau dibasuh berkali-kali
  7. Tempahan khas untuk tudung berdagu dan mempunyai awning juga diterima

Ramai pelanggan yang membeli tudung ini berulang kali kerana kualiti kain.


Cara jahit tepi bagi tudung tudung ini menggunakan mesin dan benang yang berkualiti. 




Nampak lebih kemas dibandingkan dengan menggunakan lilin sahaja.




Harganya juga berpatutan. Sangat murah. Lebih lebih lagi jika anda beli secara borong.



2. TUDUNG LABUH SAFFRON 07





STOK TERHAD. DAPATKAN SEKARANG!




3. TUDUNG LABUH ALEENA

Bahan: Fine Twilled Polyester




=============================

4. TUDUNG LABUH ONLINE HELWA




STOK TERHAD. DAPATKAN SEKARANG!
=============================


5. TUDUNG LABUH CANTIK GLITZ

Bahan: Glitter Polyester
3 Saiz. S / M & L




6. TUDUNG LABUH ONLINE NUR AFIFAH

Bahan: Plain Jacquard
3 Saiz. S / M / L





7. TUDUNG LABUH NUR IMAANY 01

TUDUNG LABUH NUR IMAANY


8. TUDUNG LABUH SAFFRON 08

 

9. TUDUNG LABUH NUR IMAANY 02

KLIK UNTUK LIHAT BENTUK TUDUNG IMAANY 02


10. TUDUNG LABUH NUR IMAANY 03

KLIK UNTUK LIHAT BENTUK TUDUNG IMAANY 03


10. TUDUNG LABUH NUR IMAANY 04


Rekaan Tudung Labuh Terkini

Aneka fesyen tudung yang sopan dan patuh syariah boleh di beli disini. Tempahan istimewa juga boleh diuruskan

Terdapat lebih 100 jenis tudung labuh berlainan warna dan saiz. 

Mudah penjagaan dan mendapat senyuman suami kerana bijak menutup aurat.


Pelbagai kain tudung beraneka warna yang berkualiti seperti koshibo chiffon Satin saiz XL XXL dan XXXL terdapat disini.




Dapatkan pakej Tudung Labuh Secara Online
100% Pos Free untuk 20 Pelanggan Terawal setiap hari. 

TAIP: 3HELAI


Dan



SMS & Whatsap 019 2653791 Sekarang!!



Testimoni Pengguna Tudung Labuh! 

SEBELUM ini, ramai pelanggan yang tidak pernah membeli secara online kerana mereka RASA kurang yakin. 

Tetapi, selepas kesukaran mencari bekalan tudung bidang 50 dan sebab sebab yang lain. Selepas mereka ALAMI sendiri keselesaan dan kualiti tudung bekalan kami. 


Ramai muslimah bertudung di luar sana telah mencuba tudung labuh edaran kami. Antara testimoni dari mereka ada seperti berikut



















Permintaan tudung halfmoon labuh online dari Puan Zarinawati






testimoni tempahan tudung labuh online
Berbaloi. Puas pakai. Pelanggan ambil pakej 3 helai terus

testimoni tudung labuh umrah berdagu awning
Puan Ann Dari Johor Membuat pilihan bijak. Sekarang beliau boleh mengerjakan solat tanpa risau membawa telekung




Puan Ismafilzah bakal menunaikan umrah bulan Disember 2014 nanti. Juga memilih tudung labuh denim berdagu untuk keperluan umrah. Terbaik

testimoni tudung telekung umrah
Cik Nor Aqilah seorang pelajar IPTA juga memilih tudung ini untuk memudahkannya menjimatkan masa dan menunaikan solat dengan mudah. Tahniah


Alhamdulillah mereka kembali semula untuk tudung labuh bidang 50 & Bidang 60.


Cara Memakai Tudung Labuh Yang Sweet Sangat!

Klik Butang "PLAY" dibawah sekarang untuk Cara pakai tudung labuh yang cantik sangat


Senang kan? Cantik pula tu

Ini baru satu, ada banyak lagi cara yang kita boleh gunakan dari satu tudung yang sama.

Ini cara lain pakai tudung bawal labuh online. "KLIK" butang "PLAY" 



Cara Pakai Tudung Selendang Labuh

Tadi kita dah lihat tutorial memakai tudung bawal labuh online.

Tudung shawl macam mana pula nak lilit lilit ni? Senang saja bila dah tahu caranya kan.

Jom "KLIK" Butang "PLAY" di video dibawah untuk cara pakai selendang labuh yang ringkas dan cantik.

Nampak.. Senang kan. Tadi jenis selendang tanpa awning.

Ok, sekarang ni untuk selendang labuh dengan awning pula. 

Mari "KLIK" butang "PLAY" dibawah untuk cara memakai selendang yang LAAGII CANTIIKK ;p

Senang tudung ada awning ni. Pakai pakai siap. Kain lembut. Jadi tak risau patah. 

Senang masuk mesin untuk basuh. 


Ok.. selendang pun ada banyak jenis. Tadi jenis selendang labuh. Bentuk segi empat tepat.


Video terakhir ni untuk Selendang Halfmoon atau bulat pula. Bentuk halfmoon ni sama dengan bentuk bulan separuh.


Cara Pakai Tudung Halfmoon Labuh

Jom belajar cara pakai yang betul. 

Simple saja caranya. "KLIK" butang "PLAY" dibawah sekarang untuk video tutorial tudung halfmoon
Ini pula untuk selendang bulat/halfmoon awning. Jom KLIK sekarang





Ok, selesai sudah tutorial kita. 


Selepas ini kita lihat koleksi tudung yang kami jual secara online.


Kami mengedarkan tudung labuh muslimah pelbagai jenama seperti Tudung Nur dan Inspirasihana.

Insyaallah, semua produk keluaran tudung labuh  patuh syariah dan berkualiti tinggi. Tudung bidang 60 dan aneka saiz menurut citarasa anda ada terdapat disini.

Apa yang istimewa ialah bagi setiap koleksi tudung islami daripada pengeluar ini, pelanggan boleh memilih 4 bentuk berbeza.

Dan saiz berbeza.

Jadi berita baik ni, bagi ketinggian yang berbeza, saiz tudung yang sesuai juga berlainan.



SMS & Whatsap 019 2653791 Sekarang!!


Berapa lama tempahan tudung labuh dan purdah online ini? 



Sekiranya stok tudung siap ada, tempahan memakan masa 1 ke 2 hari dengan pos laju. 

Jika tiada stok siap, kami akan jahit tudung baru mengambil masa 3 ke 5 hari bekerja (semenanjung malaysia) dan 3 ke 7 hari (Sabah Sarawak) termasuk pos laju. 



Kenapa Saya Perlu Tempah Sekarang? 

Tudung dijahit menurut saiz dan jenis kain pilihan cik puan secara berkualiti dan kemas. Kepuasan cik puan di utamakan.

============
Sekali lagi, sekiranya tudung yang diterima jarang dan tidak labuh. 

100% boleh dikembalikan dengan syarat tag harga masih ada dan di kembalikan dalam masa 3 hari penerimaan.

============
Tiada risiko di tanggung tuan puan. Hubungi kami untuk tempahan. Semudah

SMS / Whatsapp 019 265 3791

=============================

SIAPA CEPAT DIA DAPAT. TEMPAH SEKARANG MELALUI
SMS / WHATSAP 019 265 3791 
=============================



KOLEKSI TUDUNG DI BAWAH INI SUDAH HABIS *HARAP MALUM*

1. TUDUNG FRANCE SATIN *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*


tudung france satin murah harga
Tudung bawal satin labuh online untuk pengantin muslimah

Tudung France Satin sering menjadi pilihan pengantin muslimah yang ingin kelihatan jelita di majlis akad nikah. Tampil anggun dan sopan di mata suami semasa majlis walimatul urus.

SMS WHATSAPP Mazni di 0192653791
tudung pengantin labuh muslimah
Rekaan tudung ini sangat cantik dan semestinya menutup aurat

Tudung satin ini selesa di pakai dan didatangkan dengan 16 warna untuk digandingkan bersama busana muslimah.

Pasti menjadi kenangan yang terindah buat pasangan suami isteri.

Terutama setelah pengantin selesai walimah dan mengharungi malam pertama yang penuh keberkatan

Selendang pengantin labuh muslimah
Fesyen Selendang pengantin pelbagai corak dan warna 


Selain pilihan tudung, kami juga mempunyai koleksi selendang pengantin muslimah. Shawl jenis labuh dan halfmoon dari kain satin. Memang cantik



Cik puan boleh klik link di atas untuk tudung satin bawal labuh online untuk digunakan semasa hari bahagia.


2. TUDUNG SEKOLAH *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*


tudung sekolah online nur



Tudung sekolah juga ada disediakan untuk kegunaan pelajar. Kain tudung dari jenis tissue. 

tudung sekolah labuh


Tekstur kain yang lembut dan selesa. Pilihan warna disediakan untuk kegunaan yang berbeza (Persatuan dan kelab di sekolah)





3. TUDUNG BAWAL LABUH AZILEA *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*
tudung labuh azilea cantik



Tudung Azilea memberikan sahabat sahabat semua 44 warna pilihan untuk tudung tanpa corak (plain). 

  tudung azilea ungu labuh berdagu



Dengan kain peach chiffon sebagai bahan tudung, anda semua pasti terpukau dengan sentuhan kelembutan kain tundung Azilea.



Menutup aurat dengan sempurna, tidak jarang, rasa nyaman dan segar kepada pemakainya.

4. TUDUNG ZUHAIRAH *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*

beli tudung zuhairah butik online

Tudung Zuhairah dengan motif bunga bungaan kecil sebagai hiasan. Ada sulaman dan warna tudung plain. Awning jenis lembut.

Zuhairah bermaksud bunga-bungaan kecil dan dihiasi taburan batu-batu jernih kecil membuat tudung ini lebih berseri...
tudung labuh zuhairah berdagu
Corak corak dan warna yang pelbagai pada tudung zuhairah
Ciri Ciri Menarik Tudung Zuhairah :
1. Warna Plain - Nampak ringkas dan sopan
2. Berkualiti - Dengan harga berpatutan 
3. Tidak Jarang - Mentup aurat dengan sempurna
4. Tahan Lasak - Tidak mudah koyak
5. Sejuk - Memberi keselesaan kepada muslimah
6. Senang Dibentuk - Menjimatkan masa pemakaian
7. Mesra Cucian Mesin - Ibu dan suri rumah bekerjaya pasti menyukainya
8. Kasual & Santai - Sesuai untuk pelbagai kegunaan

tudung zuhairah awning
Tudung zuhairah awning didatangkan dengan 16 warna dan 4 pilihan corak bunga sulam
Berita baik untuk cik puan semua, rekaan tudung zuhairah awning juga terdapat untuk memudahkan anda mengenakan tudung dengan kemas dan pantas.

5. TUDUNG HANAN *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*

jual tudung hanan online terkini
Tudung Hanan mempunyai 14 pilihan warna untuk kesesuaian anda. Tudung ini selesa dipakai dan cantik

tudung bidang 60 hanan
Tudung halfmoon labuh online berawning juga disediakan atas permintaan cik puan
Diperbuat daripada kain wool peach dan tudung hanan didatangkan dalam bentuk tudung empat segi, selendang bundar dan bulat.

6. TUDUNG JAUHARI *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*

tudung muslimah jauhari moden
Tudung Jauhari Pashminajenis bawal 4 segi pashmina untuk wanita muslimah yang versatil. Tudung ini mempunyai 2 corak dan memberikan lebih banyak pilihan kepada pemakainya.

Dapat dipadankan dengan lebih banyak pakaian muslimah. Sangat sesuai untuk muslimah bekerjaya.

SMS WHATSAPP Mazni di 0192653791
Tawaran Istimewa untuk pelanggan bertuah setiap hari
tudung labuh jauhari raya

Menjimatkan masa dan wang ringgit, tidak perlu membelanjakan wang untuk tudung yang banyak.

Tudung Jauhari menggunakan kain kapas (cotton) yang sejuk, mudah dibentuk dan memberi keselesaan untuk dipakai. 

Dan memang ramai yang menggemari tudung pashmina ni

Pengalaman kedai kami jual tudung ini online, ia sangat laku di pasaran. Pelanggan beli semua jenis termasuk bentuk shawl halfmoon dan selendang labuh. Fesyen ekslusif semasa raya 2014 kerana rekaannya baru

7. TUDUNG MAWAR *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*

tudung mawar butik online

Tudung Mawar diperbuat dari kain New Wool Peach. Buat sementara ini mempunyai 2 pilihan warna sahaja iaitu putih dan hitam.

tudung labuh mawar online

Ciri ciri tudung mawar
1. Warna Plain
2. Sejuk
3. Senang dibentuk.

8. TUDUNG OMBRE *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*   

kedai tudung ombre labuh muslimah

Tudung Ombre diperbuat dari kain Gauze labuh. Kebiasaannya pelanggan memilih jenis bawal 4 segi dengan awning. 

Ciri ciri berikut kain tudung ini ialah

1. Sejuk 
2. Ringan
3. Ada Tekstur
4. Tidak Licin
5. Mudah dibentuk

tudung labuh ombre merah

Rekaan fesyen tudung ombre memaparkan perubahan tona warna yang menyegarkan mata. 

Pada masa yang sama memberikan banyak kemungkinan kepada anda untuk memadankan dengan mana mana fesyen pakaian muslimah yang bersesuaian dan tema majlis.

10. TUDUNG HELWA  *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*

tudung helwa labuh

Tudung Helwa adalah tudung labuh muslimah kegemaran ramai kerana warna yang cantik. Buktinya, tudung ini mendapat permintaan yang sangat menggalakkan.

Alhamdulillah kali ini, ada LAPAN warna BARU menjadikannya 15 warna kesemuanya untuk pilihan sahabat semua. 

15 warna ini terdiri daripada tudung labuh berwarna terang,  lembut, dan warna gelap untuk pilihan pelanggan. 

SMS WHATSAPP Mazni di 0192653791

tudung helwa berdagu labuh terkini

Ciri Tudung labuh Helwa yang paling dominan ialah warna tudung ini mempunyai Dwi- rona warna

Jenis kain digunakan pula daripada jenis Peach Chiffon/ sama jenis dengan kain Azilea.

9. TUDUNG DELIMA *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*

tudung delima labuh online

Tudung Delima menggunakan bahan kain Coast White dan mempunyai banyak pilihan warna.

tudung delima fesyen muslimah terkini

Itulah dia antara fesyen tudung terkini keluaran pengeluar tudung labuh terkenal Tudung Nur.


10. TUDUNG KAKTUS *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*

Selain itu, stok tudung kaktus juga ada disediakan. Boleh klik untuk maklumat tudung muslimah tersebut.


11. TUDUNG PAISLEY SAFFRON *UPDATE APRIL 2016 STOK TUDUNG INI HABIS*

tudung saffron labuh online terkini jubah muslimah

jubah muslimah online
Tudung Raya Terkini 2014Koleksi Tudung Saffron Yang Kemas Selesa Dan Patuh Syariah

STOK TUDUNG DIATAS SUDAH HABIS  *HARAP MAKLUM*



Dengan ketibaan hari raya aidil fitri tahun ini, koleksi tudung raya 2016 yang memenuhi citarasa semua orang pasti menambahkan lagi suasana hari kemenangan umat islam berpuasa sebulan di bulan ramadhan.

Mazni pasti sahabat semua ingin menutup aurat dengan tudung paisley yang sopan selesa dengan fesyen terkini Tudung Saffron yang islami


============= 
Tudung Bidang 60 di bekalkan kami
============= 
1. Tidak jarang dan labuh 60 inci
2. Pilihan tudung kain kosong berbagai warna dan berbeza corak

3. Jahitan tudung kemas dan rapi.
4. Kain yang selesa dan sedap di pakai

5. Tudung bidang 60 siap awning juga ada untuk menjimatkan masa



  1. Tudung bawal labuh online 4 segi bidang 48, 50, 52 dan 54. Bidang 60 juga ada atas tempahan khas
  2. Tudung Bentuk Bulat dan Oval
  3. Selendang Labuh atau Wide Shawl
  4. Selendang Bulat atau Halfmoon labuh
  5. Tempahan tudung dengan Awning dan berdagu
Insyaallah kita sama sama akan berkongsi lebih lanjut selepas ini.

Rujukan / Reference

  1. Selendang / Shawl Wikipedia
  2. Tudung Wikipedia
  3. Online Shopping Wikipedia
  4. Fesyen Wikipedia Bahasa Melayu

Insyaallah, inilah tudung labuh online shop yang memenuhi kehendak saudari semua.

STOK TERHAD. DAPATKAN SEKARANG!
TAIP: 3HELAI

Dan



SMS & Whatsap 019 2653791 Sekarang!!

Langgan Artikel Terkini Terus Ke Peti Emel:

0 Response to "Tudung Labuh Online Murah Fesyen Terkini Untuk Muslimah Moden "

Post a Comment