// //

Beli Tudung Online Soft Awning Berdagu

Beli Tudung Online Soft Awning Berdagu

Assalamu'alaikum Wrmbth, Terima kasih kerana beli tudung online di butik maya kami.



Apa khabar Cik Puan, Kami doakan anda sihat sentiasa. Adakah  :)
==========

  1. Cik Puan sedang mencari tudung labuh berdagu soft awning? 
  2. Menjimatkan masa dan mudah di pakai?
  3. Kain tidak mudah kedut dan mudah dicuci?
  4. Kainnya labuh dan tidak jarang?
  5. Solat ready dan mudah menjadi telekung segera?
  6. Boleh juga digunakan untuk menunaikan umrah bersama jubah arab hitam?
  7. Kain yang sejuk, selesa dan menyerap peluh?

Jika jawapan cik puan "Ya"


Kami menyediakan tudung labuh berdagu soft awning yang 100% menutup aurat dan sedia untuk solat

Dapatkan pakej istimewa 
Anda Pilih 3 Tudung & Kami belanja 100% Pos Free. 

TAIP: 3 HELAI?


Dan Hantar kepada



SMS & Whatsap 019 2653791 Sekarang!!

Tudung Labuh Berdagu Awning Lembut. Saiz XL XXL & XXXL


1. TUDUNG LABUH KOSHIBO DAISI



tudung labuh koshibo daisi


2. TUDUNG LABUH SAFFRON 07





STOK TERHAD. DAPATKAN SEKARANG!




3. TUDUNG LABUH ALEENA

Bahan: Fine Twilled Polyester




=============================

4. TUDUNG LABUH ONLINE HELWA




STOK TERHAD. DAPATKAN SEKARANG!
=============================


5. TUDUNG LABUH CANTIK GLITZ

Bahan: Glitter Polyester
3 Saiz. S / M & L




6. TUDUNG LABUH ONLINE NUR AFIFAH

Bahan: Plain Jacquard
3 Saiz. S / M / L






7. TUDUNG LABUH GLITZ NUANCE



8. TUDUNG LABUH NUR IMAANY

TUDUNG LABUH NUR IMAANY


8. TUDUNG LABUH SAFFRON 08

 


Kali ini kami teruja nak kongsikan tentang tudung soft Awning berdagu.





Tudung labuh berdaguyang mendapat permintaan hangat. Harga murah dan cantik. Pilihan wanita solehah







Sebelum ni habis stok, Baru je ada semula ni.

Ada Tuan dan Puan Kenal Bakal Jemaah Umrah yang sakit sendi dan badan?
 


Bagi Koleksi terkini Tudung dengan Pilihan warna baru yang MENYEGARKAN dan menyerlahkan keanggunan wanita muslimah 

Tudung Labuh Berdagu 
Tudung Labuh Berdagu (Jenis ini sesuai untuk umrah & haji)


























Memang kebetulan sudah dekat dengan musim haji kan. Memang ramai yang buat haji dan umrah sekali.




Kain tudung labuh Soft Awning diperbuat dari kain denim cotton berkualiti tinggi.




Memang sesuai sangat sebab kain tudung umrah dan haji mestilah




1. Tidak jarang dan tidak nipis




2. Labuh dan menutup aurat serta terdapat dalam 3 size, xl, xxl dan xxxl 




3. Kain kapas ini memudahkan pengudaraan dan sejuk. 




Sesuai sebab cuaca di tanah haram kan panas.




4. Menyerap peluh dengan baik.




Pilihan tudung online raudhah soft awning didatangkan dengan design butterfly dan tudung labuh biasa 


Koleksi Tudung Umrah Haji Soft Awning Berdagu 



Di bawah ni kami paparkan rekaan tudung umrah haji untuk pilihan cik puan semua

SMS dan WhatsApp Mazni 019 2653791


Tudung Labuh Saiz XXXL


SMS Whatsapp Tudunglabuhonline.com

019 265 3791

Atau tudung telekung sulam dari kain cotton 100%


telekung sulam umrah
Tudung telekung sulam rose


telekung sulam umrah


tudung telekung murah berkualiti


tudung telekung murah berkualiti


tudung umrah segera


tudung umrah segera


tudung wanita untuk umrah


tudung wanita untuk umrah


Set telekung amani
Telekung Amani


ukuran tudung telekung amani


Beli tudung online memang mudah untuk umrah dan haji

Kami terus poskan ke rumah saja. Atau ke pejabat.

Jimat masa minyak dan tol. 

Satu lagi kan.. Walaupun tudung ini sesuai untuk kegunaan umrah dan haji ..

Tapi sesuai juga untuk mini telekung selepas pulang ke Malaysia. Ini kerana nama lain baginya ialah tudung telekung.

Pakai tudung ni tak perlu bawa telekung dah.. asalkan baju yang kita pakai tutup aurat.

Jadi dah balik umrah masih boleh gunakan tudung ni. Senang. 

Sambil sambil kita cerita tentang umrah.. Kami sediakan checklist untuk barangan muslimah yang patut dibawa ke tanah haram

Checlist Barangan Muslimah Yang Wajib Dibawa Semasa Umrah

1. Jubah biasa /maxi dress / Jubah seluar / baju kurung ke

Ada pilihan untuk beli disana. Lebih mudah.

Cuma sebaik baiknya kan.. Masa kita disana di optimakan untuk beribadat.

Tak perlu nak isi masa untuk shopping sakan. Bukan mudah untuk sampai ke tanah haram mekah dan madinah.

Ganjaran solat di sana berabnding tempat lain bagai langt dan bumi.

Sama sama kita kejar yang lebih elokkan.

Jadi siapkan awal awal kelengkapan dari Malaysia. Sampai sana kita abdikan diri untuk Allah swt.

Moga berkat dapat haji dan umrah mabrur.

tudung labuh online berdagu


2. Mini telekung 

Mini telekung atau telekung instant memudahkan urusan muslimah untuk solat.

Ikut pengalaman jemaah Malaysia yang selalu ketanah haram..

Orang Malaysia Indonesia dan Brunei yang ramai pakai tudung jenis ni.

Apa kelebihan pakai tudung telekung ni? 

  • Jimat masa
  • Disana nanti telekung kurang praktikal sebab nanti susah nak jaga bila dah bersesak-sesak contohnya masa tawaf nanti tertarik-tarik.






3. Tudung labuh


Ini yang mudah sekiranya muslimah bawa tudung telekung 

Sebab tudung ni labuh dan mini telekung dua dalam satu.

Lagi bagus jika bawa tudung jenis berdagu. Memang sangat sangat menjimatkan masa dan mudah.

Kita dah tak perlu fikir apa apa.

Fokus pada ibadat saja. Manfaat sepenuh masa untuk raih redha Allah swt. Insyaallah.

Dari pengalaman jemaah berpengalaman Bawa Mini telekung 2 dan tudung labuh 2.

Ini minima. Nak bawa lebih pun boleh

4. Sarung lengan 

Mudah untuk tutup aurat di bahagian tangan. Sebaiknya kita jaga aurat sebaik mungkin di tanah haram.

5. Stoking 

Antara ciri ciri stokin yang bagus ialah 
  • selesa
  • tidak tebal
  • tidak nipis.


Wajib pakai untuk menutup aurat kaki.


6. Kasut tawaf / saie 

Elok bawa kasut ni. Nama saja kasut/stoking tawaf saie tapi sebenarnya pakai sepanjang masa di dalam masjid.

Satu perkara penting..  Banyak kes selipar dan kasut hilang.

Ini selalu kita dengar dari kawan kawan yang dah kesana.

Sebagai langkah berhati hati, kita ambil peringatan ya.

Ok.. Tamat tips tentang apa yang perlu dibawa semasa ke tanah haram.

Untuk tudung labuh dan tudung telekung.. Beli tudung online saja.

Cepat dan mudah.

Sekiranya terdapat pertanyaan tentang tudung umrah dan haji Raudhah Soft Awning.. 

SMS dan WhatsApp Mazni 019 2653791

Terima kasih kerana memilih blog tudung labuh online. Datang lagi
STOK TERHAD. DAPATKAN SEKARANG!
TAIP: 3HELAI

Dan



SMS & Whatsap 019 2653791 Sekarang!!

Mazni Azmi
KLIK UNTUK KEMBALI KEATAS